Tidsfördriv under resan

Även om det klassiska talesättet säger att ”det inte är målet som är det viktiga utan resan dit” så kan en lång busstur snabbt övertala dig om motsatsen. Här kommer några tips på hur du kan fördriva tiden under långa resor eller då du inte har något annat att göra under resan.

Spel

Att spela digitala spel under resan är något som blev riktigt populärt tack vare Nintendos bärbara Gameboy konsoler. Idag så har utvecklingen tagit oss en bra bit från detta och det är nu möjlighet att spela betydligt mer avancerade och intressanta spel. Det absolut senaste och mest spännande man kan spela är utan tvekan casinospel på sin mobil eller surfplatta. Tack vare detta så kan du ta chansen och kanske vinna lite extra resekassa under tiden du tar dig till ditt mål.

Musik

Musik är något som du alltid kan lyssna på och som dessutom inte kräver mycket plats. Om du bara vill lyssna under resans gång så är det inget som slår att sätta på sig hörlurarna, men det finns gånger då en bluetooth-högtalare är ovärderlig. När du väl kommer fram så kommer det alltid finnas någon timme där du bara ligger på ditt hotellrum och slappar, att då ha möjligheten att lyssna på musik utan att ha på sig hörlurar är otroligt härligt. Om du dessutom träffar några nya vänner på din resa så kan du med din högtalare och mobil anordna en improviserad fest på hotellrummet!