Spektakulär show och oförglömlig resa

Att resa är något som många älskar och skulle vilja göra mer av. Tänk då att kombinera din resa med en fantastisk show i en storstad ute i världen! Vilken dröm att få uppleva en ny stad och ett nytt land, samtidigt som du får se din favoritartist live.

Musikresor för alla

Oavsett om du gillar musikaler eller modern pop, så finns fantastiska shower på stora scener i exempelvis London och New York. Uppfyll drömmen om en weekend New York, samtidigt som du får se en oförglömlig show på Broadway. Väljer du istället London kan du gå förbi Big Ben innan du får uppleva succémusikalen Mamma Mia, eller se Bryan Adams eller Lady Gaga bjuda på spektakulära shower. Hos Go Music Travel kan du boka ett paket där både flyg, hotell och evenemangsbiljett ingår.

Du kan välja mellan olika paket, endast showbiljetten, hotellpaket där även hotell ingår, eller ett helt paket med både flyg och hotell. Genom att boka ett paket där allt ingår så är det enkelt och smidigt att se en konsert utomlands, allt blir klart i en bokning. Du kan även ändra på grundpaketen om du till exempel vill bo på ett annat hotell eller ta ett annat flyg.

För den som älskar musik så är det verkligen en mäktig upplevelse att åka på en musikresa till ett annat land. En musikal eller konsert blir en extra speciell upplevelse utomlands, och det kommer göra resan till ett minne för livet!