Sommar och sol – en underbar tid

Vad vore livet utan årstidernas skiftningar som vi är vana vid här uppe i Norden? Även om vissa årstider är mer uppskattade än andra är det kontrasterna som är glädjen med att ha olika årstider. Speciellt sommaren är favorit för många med semestertider, sommarlov, sol och bad. Det finns många aktiviteter på sommaren som oftast inte kan utföras under resten av året.

Rätt outfit för att vistas utomhus i sommar

På sommaren är det som bekant mycket ljusare än under vintern och på en del håll i Sverige är det så pass ljust att det inte ens hinner bli mörkt på nätterna. Kepsar och solglasögon är viktiga attribut för att skydda synen och kunna njuta av att vara ute i solen. Kläderna skall vara snygga, praktiska, luftiga och gärna lite svala under årets varmaste månader. Det är inte svårt att hitta det du söker på nätet.

Trendiga kläder är ett måste i år

Trenden för både killars och tjejers streetwear i sommar är stilrent skurna linnen, shorts och t-shirts i färgerna rött och grått med olika tryck på. Hoodies är också ett populärt plagg för sommaren som kommer och för de lite svalare kvällarna gäller raka, snygga och praktiska jackor som både är tunna och värmer.