Planera inför sommarens semester

Tiden går snabbt och det kan redan nu vara läge att planera för sommarens semester. Vissa kanske redan har klart hur det kommer att se ut då man återkommande gör samma tripp varje sommar. Andra kanske har sitt sommarställe som man gärna återkommer till år efter år. Det finns massor med smultronställen i vårt avlånga land. Städer som absolut bör besökas är Göteborg och Stockholm.

Göteborg

Ett tips kan vara att besöka Göteborg i sommar. En riktigt trevlig sommarstad om ni fråga oss. Tänk en sval sommarkväll strosa på Avenyn och slå sig ner på någon trevlig uteservering. Det finns mycket att uppleva i Göteborg förutom Liseberg som självklart bör få ett besök. Det kanske är något match på Nya Ullevi som kan besökas eller konsert på någon rockklubb. Det finns garanterat något för alla i staden.

Stockholm

Var det ett tag sedan ni besökte vår huvudstad så kanske det är dags för ett besök. Ta en promenad ut på Djurgården och stanna till vid ABBA museet. Få ett stycke musikhistoria och sjung själv tillsammans med gruppen på scen. Det finns gott om promenadstråk för den som vill och det finns mycket att uppleva i vår huvudstad. Är det riktigt varmt och skönt så kan man ta någon av de skärgårdsbåtar som tar en ut på en härlig upplevelse i skärgården.