Passande shorts på sommaren

När sommaren kommer är vi många som försöker att införskaffa en ny garderob som passar den nya säsongen. Det är en del saker som du bör tänka på när du köper nya shorts. För att ett par shorts ska se bra ut behöver de oftast både sitta bra och ha rätt stil.

Välj en bra storlek

För dig som beställer nya shorts online, hur vet du att de kommer att passa storleksmässigt? Många sidor har storleksguider, så att du i förväg kan se att shortsen kommer att sitta rätt. Om du vill se mer, klicka här och jämför. Många gånger kan du också skicka tillbaka shortsen kostnadsfritt om de inte passar. På så vis kan du byta till en storlek som sitter bättre.

Hitta rätt stil

Förutom att shortsen ska sitta rätt så ska de också ha rätt look. För att hitta en stil som passar dig så är det såklart en bra idé att bli inspirerad av modebloggar, tidningar och av folk på gatan. Det beror också på vilket tillfälle som du ska använda shortsen till, där är det olika stilar som gäller. Ska de användas på jobbet, i vardagen, eller på fest? Många sidor har också en stilguide som underlättar vid köpet av shorts.