Musik i sommar Sverige

Sverige med sin underbara sommar och fantastiska natur, bjuder hela sommaren på musik för alla smaker. Festivaler och konserter hör till de ljumma månaderna och det gäller bara att veta vad man vill lyssna på och söka sig till rätt ort.

Göteborg

Summerburst och Way Out West, är två festivaler som arrangeras i staden. Bland festivalernas artister har vi sett exempelvis Avicii, Blasterjaxx och Axwell och Ingrosso. Förutom festivaler, kan du också se världsartister på Ullevi och besöka Göteborgs konserthus för att uppleva storstilad musik i olika genrer. Göteborg har mycket att erbjuda för den som vill besöka staden.

Stockholm

Summerburst huserar också Stockholm under sommaren och får sällskap av Stockholm Jazz Festival, samt Stockholm Folk Festival, bland flera. Globen och Friends Arena, är två av de stora scenerna som årligen tar in kända artister och stora evenemang.

Musik-Sverige

Festivaler och artister avlöser varandra genom musik Sverige på sommaren och uppträdanden sker genom i stort sett hela landet. Sweden Rock Festival hittar du i Sölvesborg, Bråvalla Festivalen Hittar du i Norrköping och så vidare. För att få bästa möjliga information om kommande festivaler och uppträdanden, kan du besöka sidor som Evenemang.se och sidor som Live Nation, där du kan läsa om olika artister och evenamng, samt köpa biljetter.