Guns N’ Roses

Sommaren 2017 verkar bli ett musikår i Sverige, fast det kanske det är varje år. Men När man kollar upp vad som komma skall så blir man smått nyfiken på Guns N’ Roses spelning på Friends Arena den 26 juni i Stockholm. Detta smått legendariska band spela i Sverige är rätt så stort framförallt för alla deras fans.

Guns N’ Roses bildades 1985 i Los Angeles och har genom åren genomgått en del medlemsbyten, dock är det Axl Rose och Slash som kanske betytt mes för gruppen och fortfarande finns kvar som originalmedlemmar.  Nu kommer alltså detta legendariska rockband till Stockholm och Friends arena, se till att du får tag i din biljett innan de är slutsålda.

Vad du kanske inte vet om Guns N’ Roses är att om du vill spela casino så finns de som spelautomat, det är spelutvecklarna NetEnt som under 2016 förärat gruppen med en spelautomat. 2011 så blev gruppen invald i Rock and Roll Hall of Fame and Museum, det är ett stort erkännande att få finnas bland legenderna i denna samling.

Guns N’ Roses är främst ett liveband och att de kommer till lilla Sverige i Juni är stort, det ska bli en häftig upplevelse att få se detta legendariska band live, sedan 1987 så har bandet gett ut följande plattor, Appetite for Destruction, G N’ R Lies, Use Your Illusion I, Use Your Illusion II, The Spaghetti Incident? och Chinese Democracy som kom 2008. Det har dessutom kommit en liveplatta och två samlingsplattor.